DATA |
OBIAD |
---|---|
21.11.2022 r. |
I danie: fasolka po bretońsku na wywarze drobiowym, zabielana śmietaną, bułka. II danie: racuchy z rodzynkami, herbata, owoc. |
22.11.2022 r. |
I danie: zupa brokułowa z kaszą na wywarze drobiowym II danie: schab w sosie, kluski śląskie, fasolka szparagowa, kompot owocowy. |
23.11.2022 r. |
I danie: zupa grzybowa z makaronem na wywarze drobiowym. II danie: kotlet drobiowy, ziemniaki, sałatka wielowarzywna, kompot owocowy. |
24.11.2022 r. |
I danie: zupa rybna z kluseczkami na wywarze warzywnym. II danie: potrawka z ryżem, surówka z ogórka kiszonego, kompot owocowy. |
25.11.2022 r. |
I danie: barszcz czerwony z ziemniakami. II danie: paluszki serowe, surówka z marchewki z brzoskwinią, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.