DATA |
OBIAD |
---|---|
27.02.2023 r. |
I danie: żurek z jajkiem i kiełbasą na wywarze drobiowym. II danie: makaron z białym serem, herbata, soczek owocowy. |
28.02.2023 r. |
I danie: zupa koperkowa z kluseczkami na wywarze drobiowym, zabielana śmietaną. II danie: kotlet mielony, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot owocowy. |
01.03.2023 r. |
I danie: fasolka po bretońsku z kiełbasą na wywarze drobiowym, zabielana jogurtem, pieczywo razowe. II danie: racuszki z rodzynkami, herbata, owoc. |
02.03.2023 r. |
I danie: barszcz czerwony z ziemniakami, zabielany jogurtem II danie: gulasz zindyka, kasza jęczmienna, różyczki brokuła, kompot wieloowocowy. |
03.03.2023 r. |
I danie: zupa rybna z makaronem, zabielana jogurtem. II danie: kopytka ziemniaczane, marchewka, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.