DATA |
OBIAD |
---|---|
03.04.2023 r. |
I danie: zupa fasolowa z ziemniakami, zabielana śmietaną, z natką pietruszki. II danie: ryż z jabłkami i cynamonem, oraz sos truskawkowy , herbata, owoc. |
04.04.2023 r. |
I danie: zupa brokułowa z kaszą, zabielana śmietaną. II danie: kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta gotowana, kompot owocowy. |
05.04.2023 r. |
I danie: fasolka po bretońsku z kiełbasą, bułeczka kasztelańska. II danie: racuszki z rodzynkami i cukrem pudrem, herbata, soczek owocowy. |
06.04.2023 r. |
I danie: zupa rybna z kluseczkami na wywarze warzywnym. II danie: filet z kurczaka z duszonymi warzywami, kasza bulgur, kompot owocowy. |
07.04.2023 r. |
I danie: barszcz czerwony z ziemniakami na wywarze drobiowym z koperkiem zabielany jogurtem. II danie: pierogi ruskie, marchewka z jabłkiem, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.