DATA |
OBIAD |
---|---|
18.03.2024 r. |
I danie: zupa gulaszowa. Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler, jaja. II danie: ryż z jabłkami i sosem truskawkowym, herbata z cytryną, soczek owocowy. |
19.03.2024 r. |
I danie: zupa fasolowa z makaronem. II danie: filet drobiowy pieczony z warzywami na patelni, kasza bulgur, kompot wieloowocowy, mus owocowy. |
20.03.2024 r. |
I danie: krupnik z wkładką mięsną. II danie: łazanki z kiszoną kapusta i kiełbasą, herbata z cytryną, owoc. |
21.03.2024 r. |
I danie: zupa pomidorowa z makaronem. II danie: kotleciki rybne panierowane w sezamie, ziemniaki z masłem i koperkiem, ćwikła, kompot owocowy, jogurt owocowy. |
22.03.2024 r. |
I danie: zupa ogórkowa z ryżem na bulionie warzywno-mięsnym. II danie: paluszki serowe, surówka z marchewki i jabłka, kompot owocowy, owoc. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.